BEMER tretmanima se popravlja ne samo vidljivi ožiljak i oteklina nakon operacije već se stvara adenozin trifosfat u tijelu, to jest stvara energiju. Tako se osobe osjećaju bolje, s više poleta da se sukobe s bolešću, bolje spavaju, boljeg su raspoloženja i komunikacije s okolinom.

Osobe nakon jednostrane ili obostrane mastektomije suočavaju se s nizom simptoma za koje čekaju da prođu no, usprkos tome, mogu se uključiti u proces ozdravljenja. Očekuju da se smanji zatezanje ili bol pojedinog područja, da se poveća pokretljivost ruke, da se smanje glavobolje ili zaduha kod penjanja, da nestanu trnci u rukama, da imaju više snage, da se smanji strah od budućnosti i na koncu da žive kvalitetnije. 

Na sve navedene simptome terapijski pozitivno djeluje BEMER tretman. Bio Električna  Magnetska Energetska Rezonancija/Rehabilitacija obuhvaća niz fizikalnih modaliteta koji emitiraju val najsličniji djelovanju zdrave prirode na ljudsko tijelo. Najlakše se provjerava brzina protoka kroz krvnu žilu i nastanak novih mikrokapilara. Pozitivno djelovanje je donos kisika i hranjivih nutrijenata u SVE stanice tijela, čime se potiče zdravlje i eliminira otpadni produkt koji izaziva simptome, na primjer otekline ili boli. BEMER tretmanima se popravlja ne samo vidljivi ožiljak i oteklina nakon operacije već se stvara adenozin trifosfat u tijelu, to jest stvara energiju. Tako se osobe osjećaju bolje, s više poleta da se sukobe s bolešću, bolje spavaju, boljeg su raspoloženja i komunikacije s okolinom. Smanjuje se oteklina i bol, ubrzava cijeljenje, popravlja funkcija kod ciljanih pokreta i u svakodnevnom životu.

Najvažnija informacija je da nema kontraindikacije, bez obzira na patohistološki nalaz, jer i u slučajevima metastaza djeluje pozitivno na kvalitetu života oboljelog bez negativnog djelovanja. U tijelu mogu biti i metalne kopče ili alanteze nakon kirurških zahvata bez negativnog djelovanja BEMER terapije

Laka primjena u ordinaciji i kod kuće čini BEMER odličnim prijateljem i potporom  u procesu liječenja.

Ukoliko imate dodatna pitanja – slobodno nas kontaktirajte